+86-15280251509
Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
Gerelateerd nieuws
Nieuws

Zou kunnen leven in een bamboe -thuishulp bij het oplossen van de klimaatcrisis?

Release Time: 2023-11-03 19:12:28         Hits: 8

Sands loopt voorop in de moderne duurzame bamboeconstructie. Zijn Hawaiian

Based Company is gespecialiseerd in het maken van bamboe -huizen en andere gebouwen, met klanten zoals rockster Sammy Hagar, actrice Barbara Hershey, Music Mogul Shep Gordon, Ebay -oprichter Pierre Omidyar - en Sands zelf. lengte en duidelijkheid.

 --

why bamboo? Wat maakt het een ideaal materiaal voor de constructie en de omgeving?


de gigantische bamboe zijn de snelste

growing Woody Plant op de planeet. Als jenaar het

guinness Book of World Records gaat, denk ik dat het tussen twee en drie voet per dag was dat ze het hebben opgenomen. Dus je eindigt met deze planten die in slechts een paar maanden 100 voet lang zijn. Tegen het jaar drie heb je ongelooflijk bouwmateriaal, en dat is wanneer we ons oogsten voor onze huizen.becule is het de snelste

growing -plant, het is waarschijnlijk de snelstenatuurlijke manier om CO2 (koolstofdioxide) uit onze atmosfeer te krijgen. Door fotosyntheseneemt het dat CO2 en verandert het in suikers en vervolgens in daadwerkelijke vezels, het opslagmechanisme voor de atmosferische koolstof. En dat is een groot probleem in termen van het snel uit de atmosfeer halen. En met de bamboe stuurt het elk jaarnieuwe trunks op, dus je oogst je gewoon een percentage van die stammen en het blijft gewoon groeien. De planten kunnen tot 120 jaar leven. Weet je hoe je gewoon het gazon blijft maaien en het gras blijft terugkomen? Het is echt zo - het is een gras. Het is de grootste grassen.

-van het perspectief van een architect, kun je praten over de kracht en flexibiliteit van Bamboo? 

it is een ongelooflijk sterk materiaal. Op basis van gewicht is het eigenlijk sterker dan staal, wat veel, veel zwaarder is dan dezelfde dwarsdoorsnede van bamboe. Bamboo heeft meer dan twee keer de sterkte van het hout dat meestal wordt gebruikt voor de constructie, en het heeft een druksterkte vergelijkbaar met beton. . We hebben onze gebouwen tot 6.9 op de schaal van Richter laten doorlopen in termen van seismische gebeurtenissen of aardbevingen. Omdat de bamboe zoveel lichter gewicht en sterker is op basis van gewicht, kan het buigen en vervolgens herstellen.

-

wher

101; Heb je huizen gebouwd? En is er potentieel om elders te gaan

101 ;?--

we hebbennu huizen in het Caribisch gebied, in de Stille Zuidzee, Zuidoost -Azië, (en) Zuid -Californiënu. Ik wasnet in Florida aan het werken aan een project. Ik ganaar India om een ​​groep te ontmoeten die daar onze huizen wil bouwen. Ik denk dat stilistisch de huizen die we totnu toe hebben gedaan, allemaal dat soort tropische gevoel hebben gehad. Maar er was gisteren een klant die een project (op) Long Island wil doen, wat echt leuk zou zijn.

yeah, er is. We zijnnooit drukker geweest en we breiden de productienu uit. Ik denk dat de bezorgdheid over de klimaatcrisis echt voorop is gekomen in de aandacht van mensen, en echt in staat zijn om persoonlijke keuzes te maken die rechtstreeks van invloed zijn op een groot probleem. Ik heb 30 jaar geleden voor mezelf een huis gebouwd op Maui en ik probeerde zo duurzaam te zijn als ik kon zijn. Maar toen leverden ze het hout om het huis te bouwen, en het was echt een darmponsen van, dat is een heel bos! En dat gebeurt elke keer, voor elk huis in de Verenigde Staten. En ik had gewoon het gevoel: \"Ik moet iets anders doen.\" Hoe is het?

i zijn er dol op. Er is een verband met denatuur in termen van gewoon weten dat het huis zelf helpt de klimaatcrisis op te lossen. Maar dan de schoonheid ervan, de vormen en vormen die we ermee kunnen doen dat jenietnoodzakelijkerwijs zou kunnen doen met dimensionaal materiaal; Het is echt als het leven in een meubel. Alle handgemaakte schrijnwerk, prachtige stralende spanten en stralen, ze voegen eenniveau van schoonheid toe aan het gebouw dat gewoon echt iets speciaals is.nstyle

articlelbg&iyw#bamboo&homes#index.html

2024 Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd Alle rechten voorbehouden.
Top