+86-15280251509
Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
Gerelateerd nieuws
Nieuws

Vergelijking van de sterke en zwakke punten van bamboe- en houten meubels

Release Time: 2023-12-01 14:59:20         Hits: 8

1. Vergelijking in termen van procesverwerking

bamboo meubels: bamboo wordt verwerkt door processen zoals snijden en binden, en vervolgens wetenschappelijk gerangschikt en gecombineerd om verschillende interne en externe in evenwicht te brengen krachten. Het heeft een goede taaiheid en isniet gemakkelijk te kraken of te vervormen. meubels.

2. comparision in termen van insecten en motten preventie

bamboo meubels: 

during de verwerking van bamboo, stooming en carbonisatieprocessen zijn vereist. Tijdens deze twee processen worden de parasieten in de bamboe in principe geëlimineerd ennadat het hele proces is voltooid, worden zeniet gegeten door insecten. Materialen van houten meubels ondergaan geen processen zoals stomen en carbonisatie, en kunnen alleen worden behandeld met conserveermiddelen en andere materialen in termen van insecten- en mottenpreventie. Daarom zijn houten meubels in dit opzichtniet zo goed als bamboe meubels. 3. Vergelijking vanuit het perspectief vannatuurlijke milieubescherming

 bamboo meubels:

in voorwaarden vannatuurlijke en milieubescherming, de groeicyclus van bamboe is over het algemeen ongeveer 5 jaar, en het is is gemakkelijk te planten. In termen van duurzaam gebruik heeft bamboe meer voordelen. Honderden jaren, watniet bevorderlijk is voor duurzame ontwikkeling en milieubescherming.

4. Vergelijking in termen van materialen

 bamboo meubels:

Het belangrijkste materiaal van bamboe -meubels is gemaakt van lijm en vervolgens onderworpen aan hoge

temperatuur en hogepressuurbehandeling. Daarom is het materiaal van bamboe meubelsniettoxisch, heeft het een solide structuur, isniet gemakkelijk vervormd en is het uitstekend in termen van vlamvertraging, slijtvastheid en schimmelweerstand. wood meubels:

Het materiaal van houten meubels wordt verwerkt doornatuurlijk drogen, dus de gepresenteerdenatuurlijke houten textuur en kleur zijn meer affiniteit en dichter bij denatuur dan bamboe meubels.

 ---

 



    zmkm-800_800 (3).jpg    zmkm-800_800 (4).jpg

2024 Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd Alle rechten voorbehouden.
Top